30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Külcü seçim hazırlıklarını tamamladı

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, seçim hazırlıklarını tamamladı.


AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Külcü, aday olmasının ardından seçim ofisinde seçim kurmaylarıyla yapacakları projeler ve seçim stratejilerini belirledi.

Külcü, halkın karşısına projeleri açıklayarak girmeye hazırlanıyor.
Ziyaretlerine 16 Şubat 2009 Pazartesi Günü Çorum Valiliği'ni ziyaret ederek başlayacak olan Külcü, başkan seçilmesi halinde yapacakları çalışmaları sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra halka anlatacak. "Değişimin Gücü" sloganıyla yola çıkan Muzaffer Külcü, seçim stratejisini halkı ilgilendiren konuları ve projeleri anlatmak olarak belirlerken, seçim kampanyalarında ise kirlilik ve iftira türü konuşmalara yer vermeyeceğini ifade etti.


Çorum kazanacak diyen Külcü, "Hesabımızı yaptık, stratejimizi belirledik, projelerimizi hazırladık, laf değil icraat üreten bir belediye başkan adayı olarak halkın karşısına çakacağız ve projelerimizi halka anlatacağız. Uzun bir çalışma süreci geçirdik. Adaylık süresince seçilemeyen ve bazı nedenlerden dolayı bize küsenleri kucaklayacağız ve birlikte hareket edeceğiz. AK Parti barışın ve geleceğin kurtuluşunun umut partisidir. Bu nedenle partimizde küskünlük kırgınlık olmayacak ve partililerimizle kol
kola omuz omuza çalışacağız. Belediye başkanlığını sadece biz kazanmayacağız, Çorum kazanacak" şeklinde konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 20:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?