9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Kur'an ziyafeti mest etti

Osmancık Kardelen Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Kur'an ziyafeti sunuldu. 

Spor Salonu'nda düzenlenen gecede Mısırlı Hafız Ahmet Ebul Faraj, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yaşar Kurt ve eğitimci Orhan Genç, okudukları Kur'an-ı Kerim ile davetlileri mest etti. 

Geceye, Osmancık Belediye Başkanı Serdar Kurşun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şener, İlçe Müftü Yardımcısı Safi Çınar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Gecede bir konuşma yapan Serdar Kurşun yaptığı konuşmada, her zaman sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine destek olduklarını ifade ederek, geceye emeği geçenlere teşekkür etti. Yazar Ahmet Taşgetiren ise Osmancıklı okurlarıyla buluşarak onlarla sohbet etti.
Gecenin son bölümünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kardelen Derneği işbirliğiyle yapılan 'Kainatın Efendisine Mektup' adlı şiir yarışmasında dereceye giren lise ve ilköğretim öğrencilerinden Sümeyye Sezgin, Canan Savaksız, Servet Oral, Hülya Çevik, Rabia Başkaya ve Aynur Göker'e hediyeleri protokol tarafından verildi.
Program çıkışında ise davetlilere Osmancık Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan Elmalılı Hamdi Yazır'ın Kur'an-ı Kerim meali hediye edildi.
İha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2007 Çarşamba 00:45:58
Güncelleme :18 Nisan 2007 Çarşamba 10:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?