3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

'Leylekler ve İnsanlar' sergisi açıldı

Çorum'un Osmancık ilçesinde Leylek Koruma Projesi kapsamında düzenlenen etkinlik çerçevesinde 'Leylek ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi açıldı.


Osmancık Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Osmancık Pırlanta Pirinç Festivali Programı çerçevesinde gerçekleştirilen 'Leylek ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı. Fotoğraf sergisinde çocukların leylek kostümü giymeleri ise ilginç görüntüler oluşturdu.


Kuş Araştırmaları Derneği Eğitim Sorumlusu Gülden Atkın Gençoğlu ve Leylek Projesi Çorum Sorumlusu Sönmez Yanardağ tarafından hazırlanan leyleklerin hayatımızdaki yeri ve önemini belirten kısa slayt gösterisinin ardından sergi açıldı.
Sergide, Osman Erdem, Sönmez Yanardağ, Cavit Bilen, Şahin Gürer, Gülden Atkın Gençoğlu, Serhat Tigrel, İlker Kül, Meltem Toker, Okan Koçyiğit, Caner Cangül'e ait leylekler ve insanları konu alan fotoğraflar yer aldı.


Toplam 53 fotoğrafın yer aldığı sergiye leyleklerin yoğun bir şekilde bir arada olduğu Osmancık'ın Ardıç ve Güvercinlik köylerinden ilköğretim öğrencilerinin katılımı sergide farklı renklerin oluşmasını sağladı.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 16:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?