5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

MEB Müsteşar Yardımcısı Sungurlu'da

MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI KAYA SUNGURLU'DA

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşar yardımcısı Remzi Kaya, Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret eden Müsteşar yardımcısı Remzi Kaya burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun'dan brifing aldı.

Kaya, Sungurlu'nun eğitim alanındaki sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi. SBS ve OKS sınavlarının, açık lise sınavlarının artık Sungurlu'da yapıldığını dile getiren Kaya, ilçeye Anadolu Öğretmen Lisesi'nin kazandırıldığını hatırlattı.

Kaya, Engelliler İş Okulu, Kız Meslek Lisesi binası, Rehberlik Araştırma Merkezi binası ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Spor Salonu'nun bakımının ek kısa sürede yapılacağını sözlerine ekledi.

Remzi Kaya daha sonra Sungurlu Belediye Başkanı Selahadddin Uzunkaya'yı makamında ziyaret etti. Kaya, belediyenin eğitime verdiği desteklerinin devam etmesini istedi.

Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya da ziyaretten memnun olduğunu kaydederek, belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI KAYA SUNGURLU'DA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 12:52:04
Güncelleme :2 Mart 2010 Salı 14:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?