3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Mehmetçik baraj temizledi

Çorum Garnizon Komutanlığı’na bağlı askeri birliklerde vatani görevlerini yapan Mehmetçikler, Çorum Barajı’nın etrafında çevre temizliği yaptı. Çorum Garnizon Komutanı Jandarma Albay İrfan Şahin, çevre temizliğinin tüm insanların görevi olduğunu ve kendilerinin bu konuda çok duyarlı olduklarını söyledi.

Baraj çevresinin kentin önde gelen piknik mekanlarından biri olduğunu ifade eden Albay Şahin, ’’Bahar aylarının gelmesiyle piknik yapmak isteyen vatandaşlar Çorum Barajı’nı tercih ediyor. Biz de onlara bir sürpriz yapalım istedik ve etrafı temizledik’’ dedi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürü Namık Kemal Batman da belediye olarak temizlik konusunda üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, ’’Ancak vatandaşlarımız yediğinin ve içtiğinin paketini, arta kalanını piknik alanına bırakıp gidiyor. Kentin nefes aldığı mekanlardan olan Çorum Barajı temiz kalmalı’’ diye konuştu.

TEMA Vakfı Başkanı Abdulkadir Ozulu ise vatandaşlara evin dışında da temizlik alışkanlığının kazandırılması gerektiğini, bununda ancak eğitimle sağlanabileceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 19:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?