2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Memurlar kan, defterdar poz verdi

MEMURLAR KAN, DEFTERDAR POZ VERDİ

Çorum'da Vergi Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyasında koltuğa uzanarak poz veren Defterdar Yaşar Ahmet Özkan'ın kan vermediği ortaya çıktı.

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kültür Sitesi'nde bulunan Kızılay Kan Bağışı Merkezi'ne gelen bir grup Defterdarlık ve Vergi Dairesi çalışanları kan bağışında bulundu. Kampanya startı sırasında koltuğa uzanarak gazetecilere poz veren Defterdar Yaşar Ahmet Özkan'ın, gazetecilere kan veriyormuş gibi poz verdikten sonra merkezden ayrıldığı ve kampanya süresince bağışta bulunmadığı ortaya çıktı.

Kan bağışı için geldiği merkezde çeketini çıkartıp, gömleğinin kollarını sıvayarak koltuğa oturan Defterdar Yaşar Ahmet Özkan'a Kızılay yetkililerinin "canlandırma mı? oluyor" sorusuna "canlandırma tabi" sözleriyle cevap vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Kızılay çalışanları ile oturduğu koltukta gazetecilere poz veren Defterdar Özkan, daha sonra bağışta bulunmadan merkezden ayrıldı. Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen kampanyada 25 kişinin bağışta bulunduğu öğrenildi.

MEMURLAR KAN, DEFTERDAR POZ VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 15:12:02
Güncelleme :24 Şubat 2011 Perşembe 17:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?