5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

METEF Fuarı açıldı

ÇORUM METEF FUARI AÇILDI

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki Teknik Eğitim Fuarı (METEF) açıldı.

Açılışa Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Akbaş, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve davetliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, bu yıl 9. kez düzenlenen fuarda merkez ve ilçelerde bulunan mesleki okular da üretilen ürün ve eserlerin tanıtıldığını belirterek, "Fuarın düzenlenmesindeki amaç; mesleki ve teknik eğitimdeki gelişmeler ile bu eğitimin ulaştığı noktayı gösteren öğretmen ile öğrencilerin ürünlerini sergilemektir" dedi.

Fuar açılışında konuşan Vali Nurullah Çakır, önümüzdeki yıl Çorum'da bölgesel bir Mesleki Teknik Eğitim Fuarı açmayı planladıklarını söyledi. Vali Çakır, fuarın genç yeteneklerin ortaya çıkartılması ve ülke geleceği açısından önem taşıdığına vurgu yaptı.

Yapılan konuşmalarından ardından fuarı açılışına geçildi. Fuarın açılış kurdelesini Vali Nurullah Çakır ve protokol üyeleri birlikte kesti.

11 Haziran 2010 tarihine kadar açık kalacak fuarda yıl boyunca hazırlanan çalışmaların yanı sıra, Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında derece alan eserler ile "Bu Benim Eserim" projesinde yer alan eserler de sergileniyor.

ÇORUM METEF FUARI AÇILDI
ÇORUM METEF FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 21:37:01
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 21:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?