5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Milli Piyango özel çekilişi yapıldı

MİLLİ PİYANGO ÖZEL ÇEKİLİŞİ HATTUŞA'DA YAPILDI

Milli Piyango İdaresi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel 2 milyon TL'lik büyük ikramiyeli çekilişi Hititlerin başkenti olan Çorum'un Boğazkale ilçesinde gerçekleştirildi.

Hitit surlarının önünde gerçekleştirilen çekilişi Çorum Valisi Nurullah Çakır, AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas, Boğazkale Kaymakamı Murtaza Dayanç, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Boğazkale Belediye Başkanı Ali Rıza Soysat, Çorum Belediye Başkan yardımcısı Zeki Gül ve çok sayıda vatandaş izledi.

2 milyon lira değerindeki büyük ikramiyenin çekilişi de Vali Çakır ve Milletvekili Kafkas'ın birlikte butona basmaları ile gerçekleştirildi. Vali Nurullah Çakır, çekilişin Çorum'da yapılmasından dolayı büyük ikramiyeyi alacak olan talihliye çekilişten kazanacağı parayı bir kısmını Çorum'da değerlendirmesini istedi.

Vali Çakır ve Milletvekili Kafkas tarafından gerçekleştirilen çekilişte büyük ikramiye 5-8-5-2-9 numaralı bilete çıktı. Vali Nurullah Çakır ve Milletvekili Kafkas, çekilişin ardından Boğazkale'den ayrıldılar.

Binlerce yıllık bir tarihi geçmişe sahip bulunan Hitit Surları önünde Milli Piyango İdaresi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel 2 milyon TL'lik büyük ikramiyeli çekilişinin ardından festival alanında bir etkinlik düzenlendi.

Boğazkale Belediye Başkanı Ali Rıza Soysat, "Binlerce yıllık tarihi bir geçmişe ev sahipliği yapan bu topraklar şimdi de Milli Piyango İdaresi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel çekilişine ev sahipliği yapmaktadır. Boğazkale olarak sahip olduğumuz bu değerlerin farkındayız. Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım" dedi.

Başkan Soysat'ın konuşmasının ardından Boğazkale Belediyesi tarafından özel bir çekiliş daha düzenlendi. Milli Piyango yetkilileri tarafından gerçekleştirilen çekilişte 5 adet LCD televizyon dağıtıldı. Çekilişin hemen ardından Milli Piyango yetkililerine Belediye Başkanı Ali Rıza Soysat tarafından hediyeler verildi.

Törenin ardından yerel sanatçılar halk konseri verdi.

MİLLİ PİYANGO ÖZEL ÇEKİLİŞİ HATTUŞA'DA YAPILDI
MİLLİ PİYANGO ÖZEL ÇEKİLİŞİ HATTUŞA'DA YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 13:18:05
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 17:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?