5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Minibüs devrildi: 1 ölü, 10 yaralı

YOLCU MİNİBÜS KARŞI YOLA UÇTU: 1 ÖLÜ, 10 YARALI

Çorum-Sungurlu karayolunda yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Kaza anı yol kenarında radar uygulaması yapan polis kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan ve Çorum Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden Satılmış Şemsek(66), "Bizi Allah kurtardı" dedi.

Köye düğüne gittiklerini dile getiren Satılmış Şemsek, "Düğüne gidiyorduk. Tatar köy yolunu geçince kaza yaptık. Bir kişi vefat etti. Bizi Allah kurtardı. Karşıdan gelen TIR bize çarpsaydı çoğumuz ölürdük" dedi.

Çorum-Sungurlu karayolunun 17. kilometresinde Raşit Yıldırım(62) yönetimindeki 19 M 0455 plakalı yolcu minibüsü bölünmüş yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıktıktan sonra karşı şeridine geçerek takla attı. Kaza anında karşı yönden gelen TIR sürücüsü bir anda önüne devrilen yolcu minibisüne çarpmamak için ani bir hareketle manevra yaparak faciayı önledi. Kazada minibüste bulunan yolculardan 1'i hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 17:10:05
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 17:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?