8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Muhtar 9 gün sonra Antalya'da yakalandı

Çorum’un Uğurludağ ilçesine bağlı Yarımca köyünde 9 gün önce oğlu ve gelinini tabancayla öldüren, babası ve diğer gelinini de yaralayan köy muhtarı Halit D., bu sabah geldiği Antalya’da polis tarafından yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 4 Temmuzda babası Arif D. ile aralarındaki arazi bölünüşü anlaşmazlığı yüzünden tartıştıkları sırada araya girmek isteyen oğlu Kenan D.’yi (24) ve gelini Filiz D.yi tabancayla öldüren, babası Arif D. ile diğer gelini Yurdagül D’yi de yaralayan Yarımca Köyü Muhtarı Halit D'nin, sabah saatlerinde Antalya’ya geldiği tespit edildi.

Çorum polisiyle bağlantılı bulunan Antalya Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin istihbarat çalışması ve araştırması sonucu, Halit D.'nin, Antalya’da il merkezinde bazı hemşehrilerinin bulunduğu Ulus Mahallesi’ndeki bir kahvehaneye geldiği belirlendi. Muhtar Halit D., burada polis ekiplerince yakalandı. Cinayet nedeniyle hakkında tutuklama kararı bulunan muhtar Halit D., sevk edildiği nöbetçi mahkemece kararın vicahiye çevrilmesiyle tutuklanarak Antalya E Tipi Kapalı ve Yarı Açık Cezaevine gönderildi.

Muhtar Halit D’nin geçen hafta işlediği cinayetin ardından İstanbul’a kaçtığı, bir hafta çeşitli yerlerde kaldığı, bu sabah da Antalya’ya geldiği belirlendi.

D.’nin, babasıyla yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle cinnet getirdiğini ve pişman olduğunu söylediği de öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 15:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?