26
Nisan
2024
Cuma
ÇORUM

Oğlunun cenaze namazını kıldırdı

Yüksek lisans sınavı için gittiği Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çorum Elvan Çelebi İlkokulu Müdürü Necmettin Özün (38) son yolculuğuna uğurlandı.

Özün'ün cenazesini İl Müftülüğü'nde görevli Kuran Kursları Şube Müdürü olarak görev yapan babası Mustafa Özün kıldırdı. Özün’ün cenazesi sabah saatlerinde Hitit Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden alınarak Ulu Cami’ye getirildi. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Özün için burada düzenlenen cenaze törenine Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Kamu Sen İl Başkanı Mahmut Alpaslan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencileri katıldı.

Özün’ün öğrencileri cenaze namazı öncesi tabutun yanına “Mekanın cennet olsun Hocam. Dualarımız sizinle” yazılı bir pankart bıraktı.Okul Müdürü Özün’ün cenazesi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.Kıldırdığı cenaze namazı ile oğlunu son yolculuğuna uğurlayan Kursları Şube Müdürü baba Mustafa Özün’ün ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. 

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2013 Pazartesi 17:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?