3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Öğrenci yemeklerine sıkı kontrol

Çorum'da 'Taşımalı eğitim' öğrencilerine verilen öğle yemekleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişleri tarafından sıkı kontrollerden geçirildikten sonra öğrencilere ulaşıyor.

Köy okullarında öğrencilere dağıtılan yemekleri kontrol etmek amacıyla Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü ilköğretim müfettişleri köylere giderek öğrencilere dağıtılan yemekleri sıkı kontrolden geçiriyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim Müfettişleri Teftiş Kurulu Başkanı Yılmaz Balcı ile Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldırım, köylerdeki okullara giderek öğrencilere dağıtılan yemekleri kontrol ediyor.

Kontroller ile ilgili olarak bir açıklama yapan Teftiş Kurulu Başkanı Yılmaz Balcı, öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra sağlıklı bir şekilde beslenmeleri konusu üzerinde de titizlikle durduklarını belirterek, "Öğrencilerimizin hem kaliteli ve yararlı bir eğitim almalarını sağlamaya çalışıyoruz, hem de eğitim görürken sağlıklı beslenmeleri için gerekli besini almalarını sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Öğrencilere dağıtılan yemeklerin hijyenik ortamda hazırlatıldığını anlatan Başkan Yılmaz Balcı, "Taşımalı eğitim ile öğrenim gören öğrencilerimize dağıtılan yemekler hijyenik ve sağlıklı bir ortamda hazırlatılıyor. Hem öğretmenlerimiz hem de müfettişler yemekleri sürekli olarak kontrol ediyor ve öğrencilerimize sağlıklı ve besin değeri yüksek yemekler verilmesi sağlanıyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 13:20:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?