2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Öğrenciler için danışma büroları

Çorum Hitit Üniversitesi'ni kazanan öğrencilerin kayıt için geldikleri Çorum'da bir sorunla karşılaşmaması için Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi üç ayrı noktada oluşturduğu danışma masaları ile öğrencilere yardımcı oluyor.


Her gelen öğrencinin gideceği okul ve kayıtta yapması gerekenler konusunda destek olan Emniyet Müdürlüğü bu çerçevede terminal, saat kulesi ve Hitit Üniversitesi Rektörlüğü'ne danışma masaları kurdu.

Buralarda her gelen öğrenciye yol gösteren polisler, öğrencilere ayrıca terör örgütlerinden uzak durmaları ve olumsuz davranışlardan kaçınmaları konusunda eğitici broşür ile meşhur Çorum leblebisi ikram ediyorlar.

İha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 16:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakkı Adil KARAKAŞ IP: 88.250.4.xxx Tarih : 7.09.2008 11:24:17

İl dışında yaşayan bir çorumlu olarak çorumu bu yönde temizliği ve sıcak kanlı yaklaşımı ile ile sızmak isteyen karanlık güçlere karşı alınan tedbirler açısından ve ülkemizin geleceği,teminatı öğrencilerimiz için emeklerini esirgemeyen ve bu organizsayona imza atan başta EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TERÖRLE ŞUBESİ VE DİĞER BİRİMLERİDE dahil olmak üzere bu hizmet ve emeklerinden dolayı hepsini ayrı,ayrı tebrik eder çalışmalarında,başarılarının devamını ve üstün başarlarının devamını temenni ederim. Değerli oğrenci arkadaşlarım ülkenin her yanı birdir ancak uzun süren bir eğitim maratonun'un sonunda akademik kariyer yapmak üzere gitmiş olduğunuz illerde geleceğinizle beraber sizleri seven ailelerinizi ve yakınlarınızı hüsrana uğratmamak ve ülkemizin geleceği için dikkatli ve öz verili olmanızı öneririm saygılarımla