8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Öğrencilerden Başkan'a ziyaret

Türkiye genelinde meslek liseleri arasında yapılan 'Proje Tabanlı Beceri Yarışması'nda 4. olan Sungurlu Kız Meslek Lisesi Proje ekibi, Belediye Başkanı Ahmet Karacif'i ziyaret etti. 

Danışman öğretmenleri Birsen Korkmaz, Zuhal Çaralan ve ekip öğrenciler Büşra Güngör, Sibel Kürbüz, Leyla Özdemir, Ayşegül Zehir'den oluşan ekip, Başkan Ahmet Karacif'i makamında ziyaret etti.

 Buğday kepeğinden elde edilen undan protein değeri düşük, vitamin değeri yüksek mamuller yaparak insan sağlığına faydalı ve israfı önleme konusunda yenilikler getiren projeleri hakkında bilgi veren ekibi kutlayan Başkan Karacif, öğrencilere ve öğretmenlerine çeşitli ödüller vererek başarılarının devamını diledi. 

Öğrencilerin başarılarını gördükçe dünyanın en bahtiyar insanı olduğunu belirten Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif, "Başarı her konuda pirim yapan bir etkendir. 

Sizlerin ufuklarını açarken aynı zamanda ilçemizin de dışarıda çok güzel reklamını yaparak ismini duyuruyorsunuz. Sizlere ve öğretmenlerinize ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm Sungurlu halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

Kız Meslek Lisesi Müdürü İhsan Sepetçi de, kendilerine bu projede her türlü yardım ve desteğini esirgemeyen Başkan Karacif'e teşekkür ederek proje ürünü olan bir tepsi baklavayı sundu. 

'Çöpe Atılan Sağlık' isimli projeleriyle önce Çorum'da il birincisi daha sonra Kayseri'de bölge birincisi olan ekip, Türkiye genelinde 3 bin 970 proje arasında ilk 50'ye girerek finale kaldı ve 50 proje arasında 4. olarak mansiyon ödülü aldı.
İha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2007 Çarşamba 22:24:57
Güncelleme :14 Mayıs 2007 Pazartesi 11:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELAM, KAPLAN IP: 88.227.8.xxx Tarih : 13.05.2007 00:14:16
TEBRIK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI SUNARIM