5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Öğrencilerin karne sevinci

ÇORUM'DA 105 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Çorum'da ilköğretim, lise ve okul öncesi eğitim kurumlarında eğitim gören 105 bin öğrenci karne aldı.

Vali Nurullah Çakır bugün Albayrak İlköğretim Okulu'nda karne dağıttı. Sınıfları tek tek gezen Vali Nurullah Çakır, miniklerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilerden yaz tatilini çok iyi değerlendirmelerini isteyen Vali Çakır, "Tatilde bol bol kitap okuyun. Bu arada oyun oynamayı da ihmal etmeyin" dedi.

Bazı ailelerin karne hediyesi olarak çocuklarına bisiklet hediye ettiğinin altını çizen Toprak, bisiklete binerken trafikte kesinlikle kurallara uyulması gerektiğini ve üzücü kazalara meydan verilmemesi gerektiğini belirterek, "Tatilinizi iyi bir şekilde geçirerek, tekrar okullarınıza sağ salim dönün" diye konuştu.

Öğrencilerden tatilde zararlı olan her türlü şeyden uzak durmalarını isteyen Vali Nurullah Çakır, karnesinde kırık notu olan öğrencilerin de üzülmemesi gerektiğini, çok çalışarak kırık notlarını düzeltebileceklerini ifade etti.

Ülkemizin en önemli varlığı olan çocuklarımızın gelişiminin toplum için önemli olduğunu dile getiren Vali Çakır, "Onları, Atatürk'ün çağdaş uygarlık seviyesi olarak tabir ettiği seviyeye yetiştirmek boynumuzun borcudur. Sadece onların başarıları sınav sonuçlarına göre, elde edilen netlere göre değerlendirilmemelidir. Yetenekli, doğru yorumlayabilen nesiller yetiştirmeliyiz" şeklinde konuştu.

ÇORUM'DA 105 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI
ÇORUM'DA 105 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 14:52:01
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 16:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?