3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Öğretmenlerin hediyesi İskilip'den

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından 81 il temsilcisi öğretmenlere verilecek hediyeler, Çorum'un İskilip İlçesi Halk Eğitim Merkezi tarafından üretildi.


24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ankara'ya gidecek olan Türkiye'nin bugünlere gelmesinde en fazla emeği geçen 81 il temsilcisi öğretmenlere Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik tarafından verilecek hediyeler, İskilip Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Oyma ve Sedef Kakma Atölyesi'nde üretildi. Tüm dünyada 5 Ekim'de, Türkiye'de ise Millet Mektepleri'nin açılış günü olan 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 81 ilden gelen öğretmenleri kabul edecek. Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Salonu'nda düzenlenecek törende Bakan Çelik tarafından öğretmenlere ve yetkililere, Türkiye'de marka olan İskilip Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Oyma ve Sedef Kakma Atölyesi'nde üretilen 'Sedef Kakma Sandıklar' hediye edilecek.


Konu hakkında açıklama yapan İskilip Halk Eğitim Müdürü Metin Aklan, öğretmenler için hazırlanan sedef sandıkların tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderildiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 15:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?