7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Osmancık'ta TOKİ kuraları çekildi

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Osmancık'ta yapımına devam ettiği 224 konutun kuraları çekildi. 

TOKİ ve Osmancık Belediyesi işbirliği ile 2006 yılı başlarında yapım kararı alınan ve hızlı bir şekilde yapımına devam edilen dairelerin çekilişleri, Belediye Kültür Sitesi'nde düzenlenen törenle yapıldı. Kura çekimine AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Osmancık Belediye Başkanı E. Serdar Kurşun, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri, Osmancık Belediye Meclisi üyeleri ile konut hak sahipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kura çekimi öncesinde Osmancık Belediye Başkanı Kurşun, yapmış oldukları icraatları slayt gösterisi eşliğinde anlatırken, Osmancıklılar için her türlü çalışmayı büyük bir özveri içerisinde yaptığını söyledi. AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu da kısa bir konuşma yaparak, gelecek yıl tamamlanacak TOKİ konutlarının Osmancık halkına hayırlı olmasını temennisinde bulundu. 16 blok 224 daireden oluşan TOKİ konutlarının noter huzurunda ilk çekilişini AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu yaparken, ikinci çekilişi ise Osmancık Belediye Başkanı E. Serdar Kurşun yaptı. Çekilişi yapılan ilk etap TOKİ konutlarının 11 bloğunun yapımında son aşamaya gelinirken, kalan 5 bloğun ise yapımının devam ettriği kaydedildi. 

Bir site halinde yapılan TOKİ konutları tamamlandığında sosyal alan olarak inşa edilen alışveriş merkezi, düğün salonu ve cami ile 224 aileye hitap edecek. Ocak ayı ortalarında bitirilmesi planlanan kaba inşaatın ardından ince işlerinin de bitirilmesi ile iş programı dahilinde binaların hak sahiplerine teslim edilecekleri öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 12:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?