2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Oto yıkamaya kadın eli değdi

OTO YIKAMAYA KADIN ELİ DEĞDİ

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 49 yaşındaki Neriman Değirmenci, oto yıkamacılık yaparak oğlunun üniversite masrafını karşılıyor.

Yeni Sanayi sitesi kendisine bir işyeri açan ve ismini "Hanımeli Oto Yıkama" olarak koyan Neriman Değirmenci, yıkama yağlamacılık yaparak Çorum'da ilke imza attı. İlçede 30 yıl hasırcılık işiyle uğraştığını söyleyen 3 çocuk annesi Değirmenci, oğlunun üniversite masraflarını karşılamak için bu işe kalkıştığını söyledi. Otomobilleri sevdiğini ve iyi bir sürücü olduğunu belirten Değirmenci, çok zor bir işe kalkıştığının farkında olduğunu belirterek, "Biz zoru başardık, bu işi yapmaktan çok zevk alıyoruz.

Günümüzde erkek işi, kadın işi kalmadı. Mücadeleyi seviyoruz. Müşteriler bizi görünce şaşırıyor. Artık herkes tebrik etmeye başladı" dedi.

Müşterilerin araçlarını gönül rahatlığıyla getirerek, pırıl pırıl teslim alabileceğini dile getiren Değirmenci, "Amacımız kaliteli hizmet sunmak. Temizlik konusunda hanımların eline erkekler su dökemez. Temizliği onlardan daha iyi kimse yapamaz. Tecrübeli bir ekiple hizmet vermeye başladık. Böylelikle müşterilerimiz gözü gibi baktıkları araçlarına daha kısa sürede daha temiz bir şekilde kavuşacaklar" diye konuştu.

OTO YIKAMAYA KADIN ELİ DEĞDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2011 Çarşamba 17:28:05
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 18:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?