5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Otogar cinayeti aydınlatıldı

OTOGAR CİNAYETİ 4 YIL SONRA AYDINLATILDI

Çorum'da 4 yıl önce otogarda bir kişinin öldürülmesiyle ilgili cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen şahıs yakalandı.

2006 yılında Çorum Otogarı'ndaki Osmancık yazıhanesinde Y.Ç. isimli şahıs öldürülmüştü. Cinayetin ardından olayın şüphelileri V.M. ile E.K. yakalanmış, E.K. isimli zanlı sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştı. Cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen R.M. ise kayıplara karışmıştı. Firari şüpheli R.M'nin yakalanması için Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nce ortak yapılan çalışmalar sonucu şüphelinin Ankara'da oto alım satımı yaptığı tespit edildi. Dün

Ankara'ya giden polis ekipleri, R.M'yi M.Ç. adına düzenlenmiş sahte kimlikle açık oto pazarında yakaladı. Zanlı, "adam öldürmeye azmettirmek, sahte kimlik kullanmak ve 6136 sayılı SKM" suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Çorum Emniyet Müdürü Necmettin Emre, "Çorum Emniyet Müdürlüğümüz birimleri sadece günümüzde olan değil, geçmişte meydana gelmiş olayların da şüphelilerinin tespit ve yakalanmasına yönelik planlı ve projeli çalışmalarına azim ve kararlılıkla devam edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 18:34:03
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 19:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?