2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Otomobil kanala uçtu!

OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 YARALI

Çorum'da kontrolden çıkan bir otomobilin kanala uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, H.G. yönetimindeki 19 TP 938 plakalı otomobil, Altınevler 2. cadde üzerinde seyir halindeyken sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıkarak cadde üzerinde bulunan Melikgazi deresinin havalandırma boşluğundaki mazgala çarptı.

Çarpmanın etkisiyle mazgal yerinden sökülürken, H.G. yönetimindeki otomobil de kanala uçarak ters döndü. Kazayı gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiye ekiplerine haber vererek yardım istedi. Kazanın ardından araç içerisinde sıkışan sürücü

H.G. ve yanında bulunan Y.G. olay yerine gelen kaza kırım ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından kurtarıldı. Yaralıların kurtarılmasının ardından itfaiye ekipleri kanala inerek otomobilde inceleme yaptı.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan her iki yaralı daha sonra ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yapan araç olay yerine çağrılan kurtarıcı ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Sürücünün hastanede yapılan alkol muayenesinde 213 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Bir mahalle sakini, semt pazarının bölgeye taşınmasından sonra araçların sürat yapmasından dolayı insanların yürümekte zorlandığını söyledi. Pazar yerinde kaldırım bulunmadığını dile getiren mahalle sakini, bunun daha büyük kazalara davetiye çıkaracağını savundu.

OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 YARALI
OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 14:01:03
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 18:05:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?