5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Otoparktaki yangın korkuttu

ÇORUM'DA KORKUTAN YANGIN

Çorum'da bir otoparkta çıkan araç yangını korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Alev topu halinde hareket eden dönen yolcu minibüsü semt pazarına 10 metre kala kaldırıma çarparak durdu.

Merkeze bağlı Çağşak köyü Muhtarı Kazım Şahin, sabah saatlerinde Çarşamba Pazarı'na yolcu getirdikten sonra minibüsünü Kerebigazi otoparkına park etti.

Bir süre sonra 19 M 0065 plakalı yolcu minibüsünün motor kısmında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın bir anda minibüsü sardı. Alev topuna dönen minibüs daha sonra aniden çalışarak hareket etmeye başladı. Yanan minibüs semt pazarına 10 metre kala kaldırıma çarparak durdu. Yangın pazarda bulunan esnaf tarafından itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak kısa sürede söndürdü. Olayın ardından yolcu minibüsü kullanılamaz

hale gelirken, olay anında etrafta bulunan 2 yolcu minibüsünde ufak çaplı hasarlar oluştu.

Çağşak Köyü Muhtarı Kazım Şahin, "Sabah köyden yolcu getirdikten sonra minibüsümü buraya park ettikten sonra çarşıya gittim. Daha sonra bizim köylüler arayarak minibüsümün yandığını söylediler" dedi.

Çağşak köyü sakinlerinden Kemal Ercan ise, "Pazar ihtiyacını karşılamak için köyden Çorum'a geldim. 200 TL'lik alışveriş yaptım. Hepsi yandı. Benim malzemelerim sorun değil ama keşke köyümüzün minibüsü yanmasaydı" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÇORUM'DA KORKUTAN YANGIN
ÇORUM'DA KORKUTAN YANGIN
ÇORUM'DA KORKUTAN YANGIN
ÇORUM'DA KORKUTAN YANGIN
ÇORUM'DA KORKUTAN YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 15:49:02
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 15:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?