2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Özel hastanede patlama!

ÇORUM'DA ÖZEL BİR HASTANE'DE PATLAMA

Çorum'da özel bir hastanede patlama meydana geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı patlama büyük korkuya neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saat 23.00 sıralarında özel bir hastanenin laboratuarında henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın ardından laboratuar kısmında çıkan yangın, hastane çalışanları tarafından kontrol altına alınarak kısa sürede söndürüldü. Patlamanın etkisiyle hastane koridorundaki bazı banklar, laboratuar bölümünde bulunan camlar ve hastane giriş kapısı zarar gördü. Olay anında laboratuar bölümünde kimsenin olmaması herkese derin bir nefes aldırdı.

Olayın ardından hastanede içerisinde bulunan vatandaşlar dışarıya tahliye edildi.

Büyük bir korkuya neden olan patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ekibi sevk edildi. Hastane etrafında geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, hastaneye kimseyi almadı.

Patlamanın ardından hastaneye gelen Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, hastane yetkilileri olayla ilgili bilgi aldı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, patlama sesini duyduktan sonra hastaneye geldiğini belirterek, "Şu an içeride anormal bir durum yok. Gaz sıkışmasından kaynaklandığı ifade ediliyor. Arkadaşlar teknik incelemeyi yaptıktan sonra gerekli açıklamayı yapacaklar" dedi.

Hastane yetkilileri ise patlamanın laboratuar bölümünde kan sayma cihazı ve diğer biokimya analiz cihazlarından birisinde meydana geldiğini ifade ettiler. Yetkililer, laboratuarda kimsenin bulunmadığını belirttiler.

Patlamanın neden meydana geldiği ile ilgili çalışmalar sürüyor.

ÇORUM'DA ÖZEL BİR HASTANE'DE PATLAMA
ÇORUM'DA ÖZEL BİR HASTANE'DE PATLAMA
ÇORUM'DA ÖZEL BİR HASTANE'DE PATLAMA
ÇORUM'DA ÖZEL BİR HASTANE'DE PATLAMA
ÇORUM'DA ÖZEL BİR HASTANE'DE PATLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2011 Pazartesi 09:09:00
Güncelleme :11 Temmuz 2011 Pazartesi 18:38:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?