2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Özkader aday adaylığını açıkladı

Çorum Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Faruk Özkader, aday adaylığını miting gibi düzenlenen bir toplantı ile açıkladı.

Kültür Düğün Salonu'na ''Başkan Faruk'' sloganları ile giren Özkader, Çorum'u marka kent yapacağını söyleyerek, ''Çorum'u gelişmiş projelerimiz ile bir dünya kenti yapma hedefi içerisindeyiz" dedi.
''Çorum'u seviyorum ve değişim, hakla bütünleşen, memleketin sorunlarını iyi bilen, tepeden değil, halkın içerisinden gelen bir başkan adayıyım'' diyen Faruk Özkader, "İl başkanlığı süresince ayrım yapmadan Çorum'u bir bütün olarak gördüm ve ona göre hizmet ettim. Ben siyaset hayatımda particilik değil, insan faktörünü hep ön planda tuttum. Ak Parti'nin vizyonu da bunun gereğidir. Bizde partiler sadece bir araçtır, önemli olan insana hizmettir" şeklinde konuştu


AK Parti'nin genel ve yerel seçimlerde milletin olurunu almış bir parti olduğunu ifade eden Faruk Özkader, "Çorum'un caddesini, sokağını ve insanını çok iyi bilirim, derdinizin ve neyi beklediğinizin farkındayım ve size daha iyi hizmet etmek amacıyla dün akşam itibarıyla istifa ettim ve Çorum Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum. Değişen dünyada ülkelerin yarışı, kültür ve medeniyetlerin yarışı, yanında kentlerin yarışı artık göz ardı edilmeyecek bir gerçektir. Bu yarışı algılayıp gerekli değişimi uygulamak ve bu uygulamalar ile halkın refah ve huzur düzeyini yükseltmek görev amacı ve idraki içindeyim. Çorum için artık vites yükseltme zamanı gelmiştir. Bölgemizin ve ülkemizin en dinamik kentlerinden biri olarak 550-600 bin nüfuslu bir kent projelendirilmesi, alt yapı, yerleşim, çevre, ulaşım ve sosyal alanlarla bugünden şekillenmesi kaçınılmaz" diye konuştu.

HEDEFİM BÜYÜK VE GELİŞMİŞ ÇORUM
Çorum'un gelişmeye açık bir potansiyeli bulunduğunu anlatan Belediye Başkanlığı aday adayı Özkader, "Büyük Çorum ve modern Çorum hedefimizi metropol belediyesi yaparak, taçlandırmanın azmini ve kararlılığını taşıyorum. Çorum'da sağlık, eğitim, ticaret ve sanayi ile turizm alanında ciddi çalışmalar ile marka kent yapan bir belediye başkanı olmak ve Çorum'u gelişmiş projelerimiz ile bir dünya kenti yapma hedefi içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.


Gerçekleştirecekleri projelerin hayal değil gerçek projeler olduğunu ifade eden Özkader, ''Çorum'un artık duracak ve bekleyecek zamanı yoktur. Hazırlamış olduğumuz projeler ile Çorum'a kendi alanında lig atlatmış olacağız ve bölgesinin yaldızı yapacağız. Biz Çorum'u biliyoruz ve yapacağımız işlerin ne olduğunu çok iyi şekilde belirlemiş durumdayız. Çorum'a bilgimi ve gençliğimi vererek hizmet etmeye adayım" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 18:17:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?