20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Parçalanmış ceset bulundu

ÇORUM'DA KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR ERKEK CESEDİ BULUNDU

Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Tekmen köyü yakınlarındaki meralık alanda kimliği belirsiz bir erkeğe ait ceset parçaları bulundu. Yabani hayvanlar tarafından parçalanan cesedin kimliği araştırılıyor.

Edinilen bilgiye göre, Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Tekmen köyü yakınlarındaki meraya hayvanlarını otlatmaya giden vatandaşlar, çoban köpeğinin sürekli aynı yerin etrafında dolaşarak acayip sesler çıkarması üzerine o noktaya gittiklerinde çok sayıda kemik parçası ile karşılaştı. Cesedin bir insana ait olduğunu fark eden köylüler, telefonla jandarmaya haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgeyi güvenlik çemberine alarak inceleme başlattı. Kemik parçalarının 50-60 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu, 2-3 ay kadar önce bulunduğu yerde öldürüldüğü ya da başka bir yerde öldürüldükten sonra buraya atıldığı belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemede; cesede ait kafatası, birkaç parça kol ve bacak kemiği, 2009 yılında imal edilmiş MKE yapımı bir kurşun kovanı, takma diş, pantolon, süveter kazak, atlet ve parçalanmış ortopedik terlik bulundu. Yabani hayvanlar tarafından parçalanan cesedin bir bölümüne ise ulaşılamadı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan güvenlik güçleri, son 1 yıl içinde yapılan kayıp ihbarlarını inceledi ancak eşkale uygun ihbar talebine ulaşamadı. Bulunan cesedin çevre il ve ilçelerden bir kişiye ait olabileceğini değerlendiren jandarma, konuyu buralardaki jandarma ve emniyet birimlerine bildirdi.

Cesedin kimliğinin belirlenmesi için önemli ipuçlarına ulaşıldığı, bu yöndeki çalışmalar tamamlanınca cinayetin fail ya da faillerinin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatılacağı bildirildi.

ÇORUM'DA KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR ERKEK CESEDİ BULUNDU
ÇORUM'DA KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR ERKEK CESEDİ BULUNDU
ÇORUM'DA KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR ERKEK CESEDİ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 15:26:04
Güncelleme :7 Kasım 2009 Cumartesi 20:00:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?