5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Park cinayeti aydınlatıldı

ÇORUM'DAKİ PARK CİNAYETİ

Çorum'da geçen ay bir parkta 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayet aydınlatıldı. Olayla ilgisi olduğu ileri sürülen bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Bahçelievler Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan Pir Baba Parkı'nda Hasan Keleş(33) ile Recep B.'nin(49) öldürülmesi ile ilgili olarak geniş çaplı inceleme başlatan polis, E.C.(27) isimli bir kişiyi gözaltına aldı.

Zanlının sorgusunda Recep B.'yi öldürdüğünü itiraf ettiği, Hasan Keleş'i ise öldürmediğini iddia ettiği öğrenildi.

Geçen ay Pir Baba Parkı'nda vatandaşlar, sabah yerde 2 kişinin cansız yattığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, cesetlerin Hasan Keleş ve Recep B:'ye ait olduğunu tespit etti. Yapılan incelemede Recep B.'nin vücudunda 29 bıçak darbesi tespit edilirken, Hasan Keleş'in cesedinde herhangi bir darp ya da yaralama izine rastlanmadı.

Bunun üzerine geniş çaplı bir araştırma başlatan Çorum polisi, MOBESE kayıtları ve Recep B.'nin öldürüldüğü bıçak üzerindeki parmak izlerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede bıçak üzerindeki parmak izlerinin çeşitli suçlardan sabıkası bulunan E.C.'ye ait olduğu tespit edildi.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan E.C.'nin emniyetteki sorgusunda, olay gecesi eve giderken parkın içerisinde alkol alan Recep B.'nin kendisine sarkıntılık yaptığını ileri sürerek bunun üzerine sinirlenip, Recep B.'yi bıçakladığını, kamelya içerisinde uyuyan Hasan Keleş'e ise dokunmadığını söylediği öğrenildi.

Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 17:34:04
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 20:27:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?