5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Parkta çifte cinayet!

ÇORUM'DA CİNAYET: 2 ÖLÜ

Çorum'da Pir Baba Parkında dün gece bilinmeyen bir saatte cinayet işlendi. İki kişinin öldürüldüğü olay sabah saatlerinde işyerine gitmek için evinden ayrılan vatandaşların cesetleri görerek polise haber vermesi üzerine ortaya çıktı.

Olay Bahçelievler Mahallesi Gazi Caddesi üzerindeki Pir Baba Parkı'nda yaşandı. Sabah erken saatlerde parkta iki cesedin olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çay bahçesinin bulunduğu bölümde yerde ve kamelya içersindeki bankta 2 ayrı erkek cesedi ile karşılaştı. Çevrede güvenlik tertibatı olan polis ekipleri yaptıkları ilk incelemede cesetlerin Recep Berker(49) ve Hasan Keleş'e ait olduğunu belirledi. Yapılan incelemede Recep Berker'in cesedinde bıçak darbeleri olduğu Hasan Keleş'in ise darp edildiği tespit edildi.

Cumhuriyet Savcısı ve Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Keleş ve Berker'in cesedi otopsi yapılmak üzere Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kim ya da kimler tarafından ne şekilde öldürüldükleri belirlenemeyen 2 kişinin cinayet zanlılarının yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlatırken cinayete kurban giden Recep Berker'in ailesinden kalan gayrimenkulleri satarak geçimini sağladığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÇORUM'DA CİNAYET: 2 ÖLÜ
ÇORUM'DA CİNAYET: 2 ÖLÜ
ÇORUM'DA CİNAYET: 2 ÖLÜ
ÇORUM'DA CİNAYET: 2 ÖLÜ
ÇORUM'DA CİNAYET: 2 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 12:09:04
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 18:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?