3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

PFDK disiplin cezaları

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserisporlu yöneticiler Şahin Akarsu ve Yücel Şahin ile Çaykur Rizesporlu yönetici Yusuf Turanlı'ya 8'er gün hak mahrumiyeti cezası verdi.


Kurul ayrıca, TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Gazi Belediyesporlu futbolculara da ceza yağdırdı.

PFDK, Kastamonuspor maçında hakemlere ağır saldırı gerekçesiyle Gazi Belediyesporlu futbolcu Güneş Bak'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verirken, aynı takımın futbolcularından Hakan Bayır'a 16 maç, Atilla Pank'a 13 maç, Kazım Çürüksu, Adem Köseler ve Ender Eruzun'e de 10 maç ceza verdi.
PFDK'nın aldığı diğer kararlar ise şöyle:


2 ay hak mahrumiyeti: Levent Açıcı (Gazi Belediyesporlu yönetici) 45 gün hak mahrumiyeti; Nihat Göksel (Gazi Belediyespor Kulübü Stat Müdürü)


30 gün hak mahrumiyeti: Recep Dizdar (Giresunspor Kulübü 2. Başkanı), M. Temel Bozbağ (Giresunsporlu yönetici), Ecevit Aktaş (Oyak Renault Kulübü Masörü)


10 maç: Behçet Lokumci (Artvin Hopaspor Teknik Direktörü)


5 maç: Ali Bilgici (Gazi Belediyespor Teknik Direktörü)


4 maç: Soner Eser Baş (Artvin Hopaspor), Fatih Özdemir (Gazi Belediyespor Kaleci Antrenörü)


3 maç: İsmail Temur ve Arif Çoban (İnegölspor), Hakan Konaş ve M. Ali Beşel(Çorumspor), Hurşit Velioğlu ve Fatih Serbest (Kütahyaspor)


2 maç: Kamil Şener (Kayseri Erciyesspor), Burhanettin Çakırefe (Türk Telekomspor), Mehmet Çakır, Ömer Serbest, İlker Akdemir ve Erhan Bedir (Artvin Hopaspor), Hızır Ayaz (Çorumspor), Okay Yaman (Ünyespor), Özer Kutlu ve Edip Biroğul (Oyak Renault), Nurettin Yılmaz (Eyüpspor Teknik Direktörü)


1 maç: Abdurrahman Bozkurt (İnegölspor), Şamil Ünal ve Mesut Balkan (Zeytinburnuspor), Raşit Sevindir (Turgutluspor), Taner Savut ve Hamit Tüzün (Alanyaspor)


5.000 YTL para cezası: Recep Dizdar (Giresunspor Kulübü 2. Başkanı), M. Temel Bozbağ (Giresunsporlu yönetici)

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 16:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?