5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Pirinç sabunu görücüye çıktı

OSMANCIK PİRİNÇ SABUNU GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Çorum'un Osmancık ilçesinde pirinç sabunu tanıtımı yapılmak üzere hazırlanan satış noktası için açılış töreni düzenlendi.

Figen Orhan tarafından uzun bir araştırma sonucu Osmancık pirincinden üretimi gerçekleştirilen pirinç sabununun dağıtım ve satış noktası Osmancık'ta törenle açıldı.

Kızılırmak Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerindeki yerinde hizmete açılan Pirhan Osmancık Pirinç Sabunu satış mağazasının açılış törenine çok sayıda vatandaş ilgi göstererek katılımda bulundu.

Pirinç sabununa büyük ilgi gösteren vatandaşlara, pirinç sabununun kullanımı ve faydaları hakkında bilgi verildi. Erka şirketinin satış temsilciliğini üstlendiği pirinç sabunu dağıtım ve satış noktasının açılış kurdelesi İl Tarım Müdürü Abdulbaki Şahin, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çorum koordinatörü Emin Serdar Kurşun ve üretici Figen Orhan tarafından kesildi. Dağıtım ve satış noktasının tanıtım amacı ile 2 ay süreyle açık kalacağı ve pirinç sabununun satış fiyatının ise tanıtım için 2 TL olacağı bildirildi.

OSMANCIK PİRİNÇ SABUNU GÖRÜCÜYE ÇIKTI
OSMANCIK PİRİNÇ SABUNU GÖRÜCÜYE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 18:25:02
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 18:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?