2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Polis magandalara göz açtırmadı

Çorum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yılbaşı gecesi havaya rasgele ateş eden magandalara karşı sıkı önlemler aldı. Birçok cadde ve sokakta emniyet tedbiri alan polis, 8 adet tabanca ele geçirdi.

Sokaklarda sürekli olarak devriye görevi yapan Çorum polisi, saatler 24.00'ü gösterirken havaya ateş eden çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Polis 2 adet normal ve 6 adet kurusıkı tabancaya da el koydu. Emniyet Müdürü İsmail Karaman, Çorum'da sevincin hüzne dönüşmemesi için geniş çaplı denetim yaptıklarını ve herhangi bir olayın meydana gelmediğini açıkladı.

Saat 23.00'ten itibaren kimlik ve araç kontrolü yapan polis ekipleri mahalle aralarında da havaya ateş eden magandaların peşine düştü. Dinleme sonucu, ateş edildiği tespit edilen evlere savcılık izniyle girilerek havaya ateş edenler gözaltına alındı. Polis uygulaması gece saat 04.00'e kadar devam etti. Havaya ateş ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan kişiler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 17:59:53
Güncelleme :2 Ocak 2008 Çarşamba 18:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?