3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Polisten huzur operasyonu

Çorum'da huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, çok sayıda araca ve işyerine ceza kesti.

Eş zamanlı olarak Çorum merkez ve ilçelerinde şehrin giriş ve çıkışlarını tutan polislerin yaptıkları kontrollerde, 2 araca 110 YTL para cezası kesildiği, 3 ehliyetsiz araç sürücüsünün tespit edildiği, 1 işyeri hakkında sahibi olmadığından dolayı rapor tutulduğu belirtildi.

Ayrıca 150 kişinin sorgulaması yapılırken, üst ve araç içerisinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet mermi bulunduğu kaydedildi.

Çorum'da huzuru bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceklerini belirten Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Hüseyin Bahar, güvenlik kuvvetlerinin halkın huzur ve güvenliği için sürekli olarak görev yaptığını ve haftanın belirli günlerinde gündüz ve gece olmak üzere eş zamanlı huzur operasyonları gerçekleştirdiğini kaydetti.

Asayiş, Güvenlik, Trafik, Terörle Mücadele ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlükleri'nde görevli 283 müdür, amir ve polis memuru ile birlikte Çorum ve ilçelerinde eş zamanlı olarak huzur operasyonu düzenlediklerini ifade eden Bahar, "Çorum, Türkiye'nin en huzurlu kentleri arasında ve bu huzuru bozacak kişilere asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 18:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?