5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Polisten MOBESE'ye maddi destek

SUNGURLU POLİSİNDEN MOBESE'YE MADDİ DESTEK

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kurulması planlanan MOBESE merkezi için ilçede görev yapan polis memurları kendi aralarında para topladı. Polisler topladıkları parayı dernek yetkililerine teslim etti.

Sungurlu Huzurunu Destekleme Derneği, ilçedeki emniyet görevlilerine yemek verdi. Ocaklı Tesisleri'nde verilen yemeğe İlçe Emniyet Müdürü İsmail Maden, Çarşı Polis Karakol Amiri Ahmet Çelik, Karakol Komiseri Ali Başkaya, Sungurlu Huzurunu Destekleme Derneği Başkanı Salih Zeki Öztekin ve dernek üyelerinin yanı sıra polis memurları katıldı.

Dernek Başkanı Salih Zeki Öztekin, MOBESE kurulu ilk için ilk desteği polis teşkilatından aldıklarını belirterek, "Çocuklarımızın evden okula gidip gelmeleri sırasında bizler endişelenmeden, rahatça okula göndermek istiyoruz. Bu nedenle ilçemize MOBESE kurulması şarttır. Sungurlu'daki vatandaşlarımızın bu konuya duyarlı olacağına, herkesin gücü nispetinde katkı sağlayacağına, dernek yönetimi olarak inancımız tamdır" dedi.

Öztekin, Türkiye'nin birçok ilinde MOBESE kullanıldığını belirterek, Sungurlu'ya da bu sistemi kazandırmayı istediklerini sözlerine ekledi.

SUNGURLU POLİSİNDEN MOBESE'YE MADDİ DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 11:32:03
Güncelleme :28 Mayıs 2010 Cuma 16:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?