20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

'Projesi olan herkese kapım açık'

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Bekir Soyacak, sivil toplum kuruluşlarını gezerek başkan seçilmesi halinde yapacakları çalışmaları anlattı.


MHP İl Başkanı Hüseyin Esenyel, Merkez İlçe Başkanı Talat Kutsal ve parti yöneticileriyle birlikte sivil toplum kuruluşlarını gezen Bekir Soyacak, "Biz bugün sizin ayağınıza gelerek neler yapacağımızı anlattık, yarında geleceğiz, neler yapalım diyeceğiz" diyerek, belediye başkan seçilmesi halinde sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışacaklarını söyledi. Belediye başkanı değil, hizmet elçisi olmaya talip olduğunu ifade eden Soyacak, "Ben belediye başkanlığına talip değilim, ben hizmete talibim.

27yıllık görevim süresince amacım devlete en iyi şekilde hizmet ederek vatandaşların sıkıntılarını çözmekti. Bugün vatandaşlarıma daha iyi hizmet verebilmek için adayım. Ben yaptım değil, nasıl yapabiliriz sorusunu sorarak görev yapacağım.

Şehrin çehresini değiştirmek için mimarlardan, hesabı düzgün yapabilmek için muhasebecilerden, Çorum'un ne faydası varsa, kime gidilmesi gerekiyorsa, kimin memleketimiz için hayırlı projesi varsa, bu senin eserin deyip geri çekilmek yerine ayağına gideceğiz ve Çorum'abirlikte faydalı olacağız" diye konuştu.
"Gelin Çorum'u birlikte kalkındıralım" diyen Bekir Soyacak, "Biz inandık, sizde inanın Çorum'a birlikte hizmet edelim ve yarınlarımızı birlikte inşa edelim" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 20:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?