5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Reflü hastalığına kalıcı çözüm

ÇORUM'DA REFLÜ HASTALIĞINA KALICI ÇÖZÜM

Çorum Özel Elitpark gerçekleştirdiği başarılı ameliyatlarla şifa dağıtmaya devam ediyor. Elitpark Hastanesi'nde reflü şikayeti bulunan 3'ü erkek 2'si kadın 5 kişi, aynı gün yapılan başarılı ameliyatlar ile sağlıklarına kavuştular.

Reflüde, ilaç ve önlemlere karşın şikayetlerinden kurtulamayan 5 hasta Özel ElitPark Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu ve Op. Dr. Aziz Cengiz'in yaptığı başarılı laparoskopik ameliyatlar ile sağlıklarına kavuşturuldu. Yıllarca ilaç tedavisi gören hasta A.İ.'nin(30) rahatsızlığının yaklaşık 5 yıldır, A.K.(56) ve M.E.(35) isimli hastaların rahatsızlığının ise 10 yıldır, diğer hastalar D.B. ve Ö.Ö.'nün yıllarca ilaç tedavisi görmelerine rağmen tedavilerini sonuçlandıramadıkları belirtildi.

Ameliyat sonrası açıklamada bulunan hastalar, yıllarca ilaç tedavisi olduklarını, ancak kurtulamayacaklarını anladıkları bu rahatsızlıktan, maddi imkansızlıklar, ulaşım gibi sıkıntılar yüzünden ameliyatı göze alamadıklarını söylediler. Çorum'da reflü rahatsızlığının laparoskopik ameliyatla çözümleniyor olmasından duydukları mutluluğu dile getiren hastalar, ameliyatları gerçekleştiren Op. Dr. Boyacıoğlu ve Op. Dr. Cengiz'e teşekkür ettiler.

Özel ElitPark Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, "Biz ElitPark ailesi olarak hedeflerimize adım adım ilerlemenin gururunu yaşıyoruz. Halkımıza en iyi, en kaliteli, en güvenilir hizmeti Çorum'da ElitPark Hastanesi'nde sunmaya devam edeceğiz. Hizmete başlamamızın 1. yılını doldurmak üzereyiz. Bu kısa sürede Çorum'da ve Türkiye'de birçok ilklere, başarılara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. İnsanları maddi ve manevi birçok sıkıntıdan kurtararak, tanı koyma ve tedavi olma anlamında başka

yerlere gitmesine gerek kalmadan, hizmeti ayaklarına getirmeye çalıştık. Elimizden geldiğince en iyisini yapmaya, yenilikleri getirmeye, farklılık oluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 16:15:00
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 16:23:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?