5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Şehirlerarası ulaşım durdu

ÇORUM'DA ŞEHİRLERARASI ULAŞIM DURDU

Yoğun kar yağışı nedeniyle Çorum-Samsun ve Çorum-Amasya karayollarında ulaşım durdu. Çok sayıda araç yolda kalırken, yaklaşık 10 saattir trafik verilemiyor.

Çorum'da gece saatlerinden beri aralıksız devam eden kar yağışı, şehirlerarası ulaşımın durmasına neden oldu. Çorum-Samsun ve Çorum-Amasya karayollarında ulaşım durdu.

Çift yönlü kapanan yolların yeniden trafiğe açılması için uğraşan karayolları ekiplerinin çalışmalarının yetersiz kaldığı görüldü. Yüzlerce aracın yolda kalması nedeniyle Çorum-Samsun karayolunda uzun kuyruklar oluştu. Araçlar akaryakıt istasyonları ve dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.

Şehir giriş ve çıkışlarında görev yapan trafik ekipleri, sürücüleri kar ve buzlanma konularında dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Sürücülerden araçlarına zincir takmalarını isteyen trafik ekipleri, zincirsiz sürücülerin yola devam etmelerine izin vermiyor. Karayolları ekiplerinin kar kürüme ve tuzlama çalışmaları da devam ediyor.

Kar yağışı nedeniyle mahsur kalan sürücüler, karayolunun trafiğe açılması için yetkilerden yardım istiyor. Rahim Genç ve Cengiz Balcı adlı tır sürücüleri, "Yaklaşık 24 saattir burada mahsur kaldık. Yollarda yeterli çalışma yok. Zincirlerimizi taktık, yolun ulaşıma açılmasını bekliyoruz" dediler.

ÇORUM'DA ŞEHİRLERARASI ULAŞIM DURDU
ÇORUM'DA ŞEHİRLERARASI ULAŞIM DURDU
ÇORUM'DA ŞEHİRLERARASI ULAŞIM DURDU
ÇORUM'DA ŞEHİRLERARASI ULAŞIM DURDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 18:32:03
Güncelleme :12 Aralık 2010 Pazar 00:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?