3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Şehit babasından Atlamaz'a ziyaret

Şırnak'ta 3 ay önce şehit olan Çorumlu er Sıddık Küçükgöz'ün babası Hamit Küçükgöz, Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Turan Atlamaz, ''Büyük Türk milleti, tarihi boyunca olduğu gibi bundan sonra da vatanına, milletine musallat olanlara haddini fazlasıyla bildirecektir'' dedi.

Türk askerinin Kuzey Irak'ta ve Güneydoğu Anadolu'da doğa üstü bir başarı göstererek mücadele ettiğini belirten Başkan Turan Atlamaz, "Ordumuz bir haftadır sürdürdüğü operasyonla dünyaya örnek olacak bir başarıya daha imza atarak göğsümüzü kabartmıştır. Bu operasyonda şehit olan kahraman askerler için Türk milletinin içi yanıyor, onlar bu vatan bayrağına renk veren şerefli Türk askerleridir" dedi.

Şehit babası Hamit Küçükgöz'ün kendisini ziyaret etmesinden son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Turan Atlamaz, "Bu şehit ailemizin, şehidimizin şahadet mertebesine ulaşmasından sonraki onurlu tavrı takdire şayandır. Biz bu şehit ailelerimize şükran duyuyoruz. Ne mutlu vatan için böyle kahraman evlatlar yetiştirenlere" diye konuştu.

Şehit babası Hamit Küçükgöz de, "Şairin dediği gibi 'Bir hilal uğruna ne güneşler batıyor.' Bizler binlerce güneş batıracağız ama bu kutsal davadan vazgeçmeyeceğiz. Ezanlar susmayacak. Bayrak inmeyecek. Vatan bölünmeyecek" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 13:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
p.çvş hasan yılmaz IP: 85.105.232.xxx Tarih : 20.03.2008 15:42:37

ben hasan sıddığın askerden arkadaşıyım aynı zamanda aynı memleketteniz sıddıkın ailesine baş sağlığı dilerim