2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Silah zoru ile gasp

Çorum'da aynı işyerinde çalıştığı arkadaşının bileziklerini silah zoru ile gasp ettiği iddia edilen şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 08.30 sıralarında Buharaevler Mahallesi Mahmutevler 6. Sokak üzerindeki bir evde yaşanan olayda, İbrahim D. (28), dün öğle saatlerinde aynı işyerinde çalıştığı S.A. adlı bayanın cebinden evinin anahtarını aldı. Bu sabah arkadaşının evine giden İbrahim D., arkadaşının işyerine gittiğini düşünerek anahtar ile kapıyı açarak eve girdi. Evde arkadaşı ile karşılaşan İbrahim D., üzerinde bulunan kurusıkı tabancayı çekerek arkadaşının kolunda bulunan 6 adet bileziği çaldı. Bu sırada korkuya kapılan S.A. evin balkonundan atlayarak yaralanırken, İbrahim D. ise kaçtı.


Yapılan telefon ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, kısa sürede zanlıyı yakaladı. İfadesinde gasp olayını itiraf eden zanlının evinde yapılan aramada gasp edilen 6 adet bilezik ile olayda kullanılan kurusıkı tabanca ele geçirildi. İfadesi alınan İbrahim D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine kondu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 19:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?