8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Silahla yaralama zanlısı tutuklandı

Çorum'da, bir kişinin evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralanması olayıyla ilgili 2 kişi yakalandı. Yakalanan zanlılardan biri, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Ü.Ö. adlı şahıs, önceki akşam saat 18.30 sıralarında Kale Mahallesi Hüyük Caddesi üzerinde otomobilini evinin önüne park ettiği sırada olay yerinden geçen T.Ç. ile karşılaştı. Önceden birbirlerini tanıdıkları öğrenilen taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İddiaya göre, bu sırada T.Ç.'nin arabasında bulunan 1 kişi, tabanca ile ateş ederek Ü.Ö.'yü vurdu. Yaralanan Ü.Ö., Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldıralarak tedavi altına alınırken, T.Ç. ile arkadaşı olay yerinden kaçtı. Olaydan sonra çok yönlü bir soruşturma başlatan polis ekipleri, önce zanlıların kullandığı otomobilin plakasını, ardından da kısa süre içerisinde T.Ç.'yi yakaladı. Soruşturmayı derinleştiren polis, Ü.Ö'nün F.S. adlı kişi tarafından vurulduğunu belirledi. İl genelinde inceleme başlatan polis ekipleri Ü.Ö.'yü vuran F.S.'yi bu sabah suç aleti tabanca ile birlikte yakaladı. 

Gözaltına alınan zanlılar, yapılan sorgulamanın ardından tabanca ile adam yaralama suçundan haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alındaktan sonra tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan F.S., tutuklanarak Amasya Kapalı Cezaevi'ne gönderildi, T.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2006 Cuma 20:41:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?