8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Sokak ortasında dehşet!

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde aralarında namus davası yüzünden husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Torunlar köyünde ikamet eden ve akrabaları olan F.E. isimli genç kıza tecavüz ettiği iddia edilen Uğurludağ ilçesine bağlı Cender köyü muhtarı Erdoğan İ. (44), bu nedenle bir yıldır aralarında husumet bulunun kızın babası Hasan E. ve ağabeyi Arap Ali E. ile bugün saat 09.00 sıralarında Uğurludağ ilçesinde karşılaştı. İki aile birbirlerini görür görmez tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine muhtar Erdoğan İ. ile kardeşi Vedat İ., tabancalarını çıkartarak Hasan E. ve Arap Ali E.'yi kurşun yağmuruna tuttu.

Yaralanan Arap Ali E. ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, kolundan ve bacağından hafif yaralanan Hasan E. ise aynı hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Muhtar Erdoğan İ. ve kardeşi ise, polis tarafından gözaltına alındı.

İnşaat işçisi olan Arap Ali E.'nin 3 ay önce evlendiği ve çalışmak için Ankara'ya gideceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 18:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar cabuk IP: 88.248.24.xxx Tarih : 20.11.2007 13:37:14

böyle insanlara kanı bozuk denir.bence böylelrini kökten sünet edip mektebebe göndermeliki bilete yararlı işlerde bulunsun gerçi süç onda degil onu piyasaya sürende ve muhtar eden götleklerde neyse çilekeşten bukadar yorum kafi bay