3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Sokak ortasında kurşunlandı

Çorum'da 35 yaşındaki İ.A. arkadaşlık isteğini kabul etmeyen 2 çocuk annesi 28 yaşındaki  H.G.'yi yol artasında sırtından ve göğsünden tabancayla vurup öldürdü. Zanlı, polis tarafından olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 

KADINI CANINDAN BEZDİRMİŞ

İddiaya göre 2 çocuk annesi H.G., bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandı. Bunun ardından arkadaşlarının aracılığıyla evli olup eşinden boşanmak üzere olan İ.A. ile tanıştı. Genç kadına ilgi duyan İ.A., birkaç kez görüşüp çay içtiği H.G.'ye arkadaşlık teklif etti. Ancak 2 çocuk annesi H.G. tarafından her seferinde reddedildi. Arkadaşlık isteğine karşılık bulamayan İ.A.'nın bu kez cep telefonundan arayarak genç kadını taciz ettiği ileri sürüldü.

BÖYLE ARKADAŞLIK İSTEĞİ Mİ OLUR!

İ.A., dün akşam saatlerinde ise bir yakını ile çarşıya çıkan H.G'yi otomobille takip etmeye başladı. Daha sonra otomobilinden inip arkadaşlık isteğini tekrarladı. Kadın, teklifi kabul etmeyince bu kez kadını zorla arabaya bindirmeye çalıştı. Kadının direnmesi üzerine ise ruhsatsız tabancasıyla 2 el ateş etti.

İ.A., göğsünden aldığı kurşun darbesiyle yere düşen kadına sırtından bir el daha ateş edip olay yerinden kaçtı. Yol ortasında kurşun yağmuruna tutulan H.G., kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan şüpheli polis tarafından İskilip yolu üzerinde olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin sorgusu sürüyor.

...
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2012 Pazar 10:05:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?