3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

SP'de kayıt kampanyası

Saadet Partisi (SP) Çorum İl Teşkilatı’nın, üye sayısını artırmak amacıyla çalışma başlattığı bildirildi. Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Aşıla, AK Parti’nin gerek genel gerekse yerel yönetimde halkın güvenini boşa çıkardığını iddia etti.

Çorum Belediyesi’nin 2.5 yılda somut bir gelişme ortaya koyamadığını öne süren Aşıla, "Saadet Partisi olarak bunları halka anlatmak zorundayız. Halkı aydınlatmaya devam edeceğiz. Kurtuluşu milli görüşte arayanlar partimize üye olsunlar’’ dedi. Mehmet Aşıla, belediyenin çalışma anlayışının "lay lay lom" olduğunu belirterek, "Sayın başkanımız icraatı sadece müzik ve eğlence olarak algılıyor. Bayrak tepede bazlama, Velipaşa’da gözleme yiyerek Çorum’a hizmet edilmez. Çorum’un ufkunu açacak, işsizlere iş verecek, vatandaşların dertlerini ilgilendirecek çalışmalar ve projeler hazırlaması gerekir" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Turan Atlamaz’ın sadece şov yaptığını kaydeden Aşıla, "Sayın başkanımızın icraatsızlığını tüm vatandaşlara Saadet Partisi olarak anlatacağız" açıklamasında bulundu. Ayda 2 kez kentin muhtelif bölgelerinde üye kayıt çalışması yapacaklarını ifade eden SP İl Başkanı Mehmet Aşıla, bu yılın sonuna kadar Çorum genelinde 20 bin üye hedeflediklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 19:41:24
Güncelleme :26 Mayıs 2005 Perşembe 12:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?