9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Spor için parka koşuyorlar

Çorum'da vatandaşlar, belediye tarafından paklarda oluşturulan koşu yolları ve fitness aletlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Her geçen gün artan iş yoğunluğunun beraberinde getirdiği stres ve yanlış beslenme sağlığı olumsuz yönde etkilerken, Çorum'da Belediye Kültür Park'taki spor aletleri vatandaşların imdadına yetişiyor. Çorum Belediyesi tarafından vatandaşların beklentisine cevap verecek nitelikte oluşturulan koşu yolları ve fitness aletleri, özellikle akşam ve sabah saatlerinde rahat bir ortamda spor yapma imkanı sunuyor.

Sabahın erken saatlerinde Kültür Park'a gelerek hem yürüyüş hem de fitnes aletlerinde spor yapan Murat Akçalı, belediyenin kendilerine sunduğu imkanlardan memnun olduğunu belirterek, "Burada vatandaşların rahatça spor yapacağı bir ortam var. Bize bu imkanı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Aşırı kilolarını atmak için her sabah ve akşam yürüyüş yapan ve fitnes aletlerinde ter atan Fitnat Kunduzlu ise, "Kilolarımdan şikayetçiyim, spor yapmam gerekiyor. Uygun bir spor merkezine gitmek maliyetli oluyor, ancak belediyemiz bize bu imkanı sağladı. Ücretsiz olarak rahat ve sağlıklı bir ortamda hem yürüyüş yapıyoruz hem de spor aletleriyle çalışma imkanı buluyoruz. Burayı bizlere kazandıran ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ferdane Çınar da, "Yapılanları çok takdir ediyorum. Evin yoğun işlerinden sonra spor yapmak ve sağlıklı yaşama kavuşmak için güzel bir mekan, teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 13:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?