8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Spor tesisi atağı

Çorum Belediyesi, kent halkının spor yapmalarını sağlamak amacıyla tüm mahalleleri spor tesisleriyle donatıyor. 

Mahallelerde bulunan boş alanlara spor tesisi yaparak gençlerin daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamayı hedefleyen Çorum Belediyesi, bu çerçevede başta futbol sahası olmak üzere basketbol, voleybol ve yürüme parkurları oluşturarak vatandaşlara spor yapma imkanı sağlıyor. 

Mahallerde bulunan parklara kondisyon aletleri de yerleştiren belediye, bu sayede vatandaşlara spor merkezlerine gitmeden de spor aktivitesi yapma imkanı sunuyor. 

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada, vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda belediye ekiplerinin şehrin çeşitli yerlerine spor tesisleri yaptıkları ve bundan sonra da tesislerin yapımlarının devam edeceği belirtilerek, tüm vatandaşların yapılan spor tesislerine sahip çıkmalarını istendi. 

'Sağlıklı bir yaşam için her vatandaş spor yapmalı' anlayışı içerisinde belediyenin çalışmalarını sürdürdüğü belirtilen açıklamada, "Belediye tarafından mahallerde yapılan basketbol, futbol, voleybol sahalarına vatandaşların oldukça rağbet göstermektedir. Parklara yerleştirilen kondisyon aletleri ile yürüme parkurlarına da çok sayıda kişi tarafından kullanılmaktadır. Vatandaşların talepleri doğrultusunda spor tesislerinin çoğaltılması için çalışmalarımız sürdürülecektir" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2006 Cuma 21:47:30
Güncelleme :9 Eylül 2006 Cumartesi 04:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?