3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Su faturaları Vakıfbank'a yatırılabilecek

Çorum Belediyesi veznelerindeki su faturaları kuyruğunun ve faturaların tek merkezde toplanmasının önüne geçmek için bir başlatılan çalışmalar kapsamında Vakıf Bank ile protokol imzalandı.


Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ın makamında yapılan protokol imza töreninde Vakıf Bank Çorum Şube Müdürü Sadık Yurdakul ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü Reyhan Kuşçu da hazır bulundu.


Başkan Atlamaz, su faturası kuyruklarının önüne geçerek Çorumluları sıkıntıdan kurtarmak için böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.


Vakıf Bank Şube Müdürü Sadık Yurdakul ise, belediye ile protokol imzalamaktaki amaçlarının hava ve su gibi en vazgeçilmez hazinelerden olan ve her türlü değeri tam olarak kavranamayan zamanın en etkin şekilde kullanılmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:


"Amaç aboneleri internet, ATM cihazları ve otomatik ödemeye yönlendirerek gişelerde gereksiz yere zaman kaybetmemelerini sağlamak, diğer yandan da hizmet sektöründe maliyetlerin yüzde 20'sine tekabül eden operasyonel giderleri asgariye indirerek maliyetleri düşürmektir."

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 16:21:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail hastürk IP: 78.169.232.xxx Tarih : 3.01.2009 17:42:23

güzel bir hizmet teşekkür ederiz, birde faturalar küsüratlı olmasa, bu ayki fatura 15.08TL nasıl bozuk bulup ödeyeceğim. bir kuruşta yok, matematiği iyi olan yardım etsin.