7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Sungurlu Belediyesi çalışıyor

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından mahallelerde uygun alanlara çocuk parkı yapımı ve mevcut parkların bakımı, yenilenmesi devam ediyor. 

Her mahallede ihtiyaç haline gelen çocuk parklarının yapımına hız veren Sungurlu Belediye Başkanlığı, aynı zamanda da bakıma ihtiyaç duyulan parkları yenileme işlemlerine başladı. Akçay Mahallesi Çankırı girişinde yeni bir park alanı yapıldı. Yetişkin çam ağaçları dikilerek ağaçlandırma işlemleri tamamlanan park yerinin yaya yolları kilit parke, yürüyüş kulvarları da ince kumla döşendi. Çocuk oyuncak gruplarını montaj işlemleri de tamamlanan park, vatandaşların hizmetine sunuldu. Bahçelievler Mahallesi ofis karşısındaki alanda park yeri olarak tahsis edildi ve düzenleme çalışmaları bitirilerek oyun gruplarını montajına başlandı. 

Şehir parkı bünyesinde bulunan çocuk parkındaki oyuncaklar ihtiyaca cevap vermediği ve eskidiği için sökülerek yerlerine, Sungurlu Belediyesi ile kardeş belediye olan İstanbul Bağcılar Belediyesi'nden getirilen 45 bin YTL değerindeki Oyuncakistan Çocuk Oyuncak Grubu'nun montajına başlandı. 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif, "İlçemizin her mahallesine park yapma projemiz çerçevesinde çalışmalara başladık. Park olmayan mahallerimizde yeni park yapım çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu çalışmalar devam ederken mevcut parklarımızdaki çevre düzenleme ve oyuncak yenileme işlemlerine de başladık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en güzel şekilde eğlenmeleri ve oynamalarını sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bu çalışmalarda bizden yardım ve desteklerini esirgemeyen kardeş Belediyemiz Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Feyzullah Kıyıklı'ya tüm hemşehrilerimiz adına gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 17:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet sarıtepeci IP: 85.98.124.xxx Tarih : 11.06.2006 20:33:56
bahçeli evler mahallesine de yapsalar iyi olur.