5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Sungurlu OSB yatırımcıları bekliyor

SUNGURLU OSB YATIRIMCILARI BEKLİYOR

Çorum'un Sungurlu ilçesi Kaymakamı Hulusi Şahin, her türlü altyapısı tamamlanmış Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yatırımcıları beklediğini ifade ederek, "Yatırım için gelecek sanayicilere gerekli kolaylık sağlanacaktır" dedi.

Türk sanayisinin gelişiminde OSB'lerin 1960'lı yıllardan itibaren önemli bir role sahip olduğunu dile getiren Sungurlu Kaymakamı Şahin, "OSB'ler genel olarak, yeni yatırımların yapılması, istihdamın sağlanması, bölgesel kalkınma gibi ekonomik önemi yanında, planlı ve düzenli sanayileşme ile kentleşme ve çevre politikaları açısından da etkin bir politika uygulama aracı durumundadır" dedi.

"Sungurlu Organize Sanayi Bölgemizin altyapısı hazır hale gelmiştir" diyen Kaymakam Şahin, "Bölgemizde afet riski yoktur. Sanayici ve iş adamlarımızın üretim tesislerinde ihtiyacı olan ara eleman ve nitelikli iş gücünü yöremizden temini mümkündür. İlçemizden Türkiye'nin her bölgesine toplu taşıma dahil çok kolay ulaşım imkanı bulunmaktadır. Organize Sanayi Bölgemiz III.Bölgede Kalkınmada Öncelikli Yöreler kapsamındadır. OSB yönetimimiz ve ilçemizdeki bütün kuruluşlar, Sungurlu'ya yatırım yapacak müteşebbislere yardımcı olmak için hazırdır" şeklinde konuştu.

Şahin, "Bölgemizde yatırım yapmayı düşünen, sanayici ve işadamları açısından bilinmesi gerekli hususlar hakkında bilgi sunmak, yatırımcıların düşüncelerindeki soruların cevaplarını, tanıtım kitapçığında bulabilmelerini umuyor, işadamları ve sanayicilerimizin doğru yer seçimi ve bölgemizde kendilerine sunacağımız seçenekleri, yerinde görmeleri için bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 14:09:02
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 14:13:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?