5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Sungurlu'da 4 ayrı kaza!

SUNGURLU'DA 4 AYRI TRAFİK KAZASINDA 7 KİŞİ YARALANDI

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ilk kaza Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Caddesi'nde meydana geldi. Bedir Işık (33) yönetimindeki 06 JG 275 plakalı otomobil Budaközü Kavşağı'na geldiğinde Bünyamin K. (17) yönetimindeki plakasız motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Bünyamin K. ile motosiklette yolcu olarak bulunan Recep Ambarkütük (20) yaralandı. Yaralılar Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şekerpınar Mahallesi Tatlısu Caddesi'nde ise Ahmet Çekicioğlu (38) yönetimindeki 19 ED 090 plakalı otomobil aniden önüne çıkan Efe Ali Osman Ö. (6)'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan çocuk olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer bir kaza ise Arifegazili beldesi yakınlarında meydana geldi. A.K. yönetimindeki otomobil Sungurlu'dan Çorum istikametine doğru seyir halinde iken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada sürücü A.K. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Y.K. ve F.N.K. (3) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaledere beldesinde ise B.K. yönetimindeki otomobil Kaledere istikametinden Sungurlu istikametine seyir halinde iken yol kenarında yürüyen E.K. (9)'a çarptı. Meydana gelen kazada yaralanan E.K. Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazalar ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 18:20:05
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 18:29:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?