4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORUM

Sungurlu'da fırınlar denetlendi

SUNGURLU'DA FIRINLAR DENETLENDİ

Çorum'un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren ekmek ve simit fırınları denetlendi. Denetimlerde eksikleri bulunan işyeri sahipleri Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından uyarıldı.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, zabıta ekiplerinin ilçede bulunan ekmek ve simit fırınlarına yönelik denetimlerine ağırlık verildiğini söyledi.

Zabıta ekiplerinin 14 ekmek fırını ve 2 simit fırınında denetim yaparak kontrollerini sıklaştırdığını dile getiren Başkan Uzunkaya, insanların sağlıklı ve rahat bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Kontrollerin aralıksız devam edeceğini dile getiren Başkan Uzunkaya, "Hiç kimsenin halkımızın sağlığıyla oynamasına müsaade etmeyiz" dedi.

Denetimlerde 1 işyerine cezai işlem uygulanırken, hijyen konusunda eksikleri olduğu ortaya çıkan işletme sahiplerinden en kısa sürede eksikliklerinin giderilmesi istendi.

SUNGURLU'DA FIRINLAR DENETLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 13:53:00
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 13:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bir kul IP: 88.208.163.xxx Tarih : 8.04.2010 23:31:03

 ay allah rizasi icin denetleyin . Dodurgaliyim, almanyada yasiyorum ekmegin kokusu burnumda tütüyor, denetleyin denetleyinde rahatlikla bol bol ekmek tüketelim