30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Sürücü uyudu: 2 ölü, 3 yaralı

Çorum'da bayramın ilk gününde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza saat 02.00 sıralarında Çorum-Ankara Karayolu'nun 7. kilometresinde meydana geldi. Ankara'dan Tokat'ın Niksar İlçesi'ne giden Ali Şahin yönetimindeki 06 GIB 71 plakalı otomobil, Çorum şehir girişinde sürücünün uyuması sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Yan yatarak yaklaşık 20 metre kadar sürüklenen araç, ağaç ve toprak birikintilerine çarparak durabildi. Otomobil sürücüsü Ali Şahin ve amcası Davut Şahin olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Murat Şahin (25), Ersin Şahin (17) ve Murat Demir (33) yaralandı.

Araç içersinde sıkışan yaralılardan Murat ve Ersin Şahin kendi imkanları ile devrilen otomobilden çıkmayı başardı. Yolun karşı tarafında bulunan akaryakıt istasyonu giden yaralılar kazayı haber vererek yardım istediler. Akaryakıt istasyonundaki görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilin içersinde sıkışan Murat Demir (33)'de çıkarıldıktan sonra 3 yaralı ambulans ile Çorum Devlet Hastanesi'ne sevkedildiler.
Diğer taraftan devrilen araçta sıkışan otomobil sürücüsü Ali Şahin ile Davut Şahin'in sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde hayatını kaybettikleri belirlendi. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın meydana geldiği yolun karşı tarafında bulunan akaryakıt istasyonunda pompacı olarak görev yapan Aydın Kayıkçı, kaza sırasında bir gürültü duyduklarında belirterek, "Gürültüyü duyunca istasyonun market bölümünden çıkarak yolu kontrol ettiklerini ancak hiçbir şey görmedik. Bir süre sonra yanımıza kanlar içinde iki kişinin gelerek yardım istedi. Tarif edilen yere gittiğimizde yolun yaklaşık 2-3 metre altında yan yatmış beyaz bir otomobil olduğunu gördük. Kontrol ettiğimizde otomobilin içersinde 3 kişinin daha olduğunu farkedince hemen itfaiye ve polisi arayarak olayı bildirdik" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 09:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?