20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Sürücüler dikkat!

ÇORUM-OSMANCIK KARAYOLU'NDA GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ

Çorum'da yol genişletme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan Çorum-Osmancık karayolunda güzergah değişikliğine gidildi.

Kırkdilim mevkiinde yapılacak çalışmalar nedeniyle Kırkdilim-Gözübüyük-Laçin servis yolu, yarın saat 14.00'ten itibaren trafiğe kapatılacak.

Can ve mal güvenliği nedeniyle Kırkdilim'deki yol çalışmaları bitene kadar bölgeye hiçbir araç giriş çıkışı olmayacak. Çorum-Osmancık ulaşımı için sürücüler Harmancık yolunu kullanacak.

Çorum Valisi Mustafa Toprak, Kırkdilim'deki çalışmalar bitene kadar Çorum-Osmancık arası ulaşımın, Harmancık köyü yolundan devamla Laçin'e bağlı Sıtma köyü ve Çamlıca Beldesi güzergahındaki servis yolu kullanılarak sağlanacağını açıkladı.

Yeni güzergahta altyapı çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Vali Toprak, "Harmancık yolunda trafik işaretlemeleri yapıldı. Yolun yeni olması nedeniyle asfalt haziran ayında atılacak. Yeni asfalt döneminde Çorum'da ilk çalışmayı burada başlatacağız. Asfalt yapılana kadar bu yolu devamlı düzelteceğiz. Vatandaşların sorun yaşamaması için yol takibimizde olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 20:27:00
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 10:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?