5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Tacizci müdür yardımcısına gözaltı!

ÇORUM’da Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde Teknik Müdür Yardımcısı ve Fransızca öğretmeni olarak görev yapan 45 yaşındaki Bekir A., dört kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde Teknik Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Fransızca öğretmeni evli ve bir çocuk babası Bekir A.’nın kendisini taciz ettiğini ileri süren adı açıklanmayan 16 yaşındaki bir kız öğrenci, geçen perşembe günü Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Kız öğrenci, “Müdür yardımcısı benim gibi üç arkadaşımı daha taciz ediyordu. Elleriyle bize dokunuyordu” dedi.

Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla Ahlak Masası ekipleri tarafından gözaltına alınan öğretmen Bekir A., ifadesinde iddiaları kabul etmeyerek, “Böyle bir şey yok. Bana iftira atıyorlar. Öğrencilerin kendi aralarında uydurduğu bir yalan” diye konuştu.

Adliyeye sevk edilen Bekir A., savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. Bekir A. hakkında Çorum Valisi Mustafa Toprak’ın talimatıyla idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
 

...
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 23:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?